Wie denkt u het meest gelukkig was voor de eerste blender?
Nee, geen ouders van baby’s. In feite werden de eerste blenders in 1922 gebruikt door Amerikaanse barmens die met de hand honderden cocktails moesten shaken! En vandaag kunt u een mixer gebruiken als een smoothie maker of aardappelpuree maken voor uw baby.


Mijn lijst met de beste blenders 2021:

Product

Beste eigenschappen

Waar te koop?

Philips Avance HR3655/00
Philips-Avance_100
1400 Watt/1,8 liter/gewicht 5,3 kg
Philips Viva HR3555
Philips-Viva-HR3555
700 Watt/1,5 liter/gewicht 3,7 kg
Keuze van de redacteur
Tefal Perfectmix Blender BL811D
Tefal-Perfectmix-Blender-BL811D
1200 Watt/1,5 liter/gewicht 4,2 kg
NutriBullet 600-serie
NutriBullet-600-serie
600 Watt/0,6 liter/gewicht 3,1 kg
Keuze van de redacteur (voor smoothies)

Tefal Blendforce GlassTripl'Ax BL313A
Tefal-Blendforce-GlassTripl'Ax-BL313A
500 Watt/1,75 liter/gewicht 3,7 kg
Aigostar Black Windmill 30IRY
Aigostar-Black-Windmill-30IRY
600 Watt/1,5 liter/gewicht 4,3 kg
NutriBullet 900-serie
NutriBullet-900-serie
900 Watt/0,9 liter/gewicht 5,2 kg

1. Philips Avance HR3655/00 – Blender

Prachtige blender van glas en roestvrij staal. Ideaal ontworpen apparaat met een uitstekend ontwerp waarin alles tot in het kleinste detail is doordacht. Het heeft verschillende snelheden inclusief voor de cocktails. Ik raad dit product aan voor een groot gezin. Blender is krachtig genoeg en doet het werk goed en snel, zelfs met crushing-ijs, en een kom van 2 liter kan het hele gezin voorzien van een drankje, zelfs als u kinderen hebt. Als een minpunt kan ik het gewicht (bijna 6 kg) en de hoge kosten noemen (maar dit is een gemak bij alles). Overigens, met zo’n vermogen, werkt deze blender niet stil. Bij de hoogste snelheidsstand is dit behoorlijk luidruchtig. Dus als u een smoothiemaker nodig hebt voor u en uw vriend kunt u iets anders kiezen.

Philips-Avance


2. Philips Viva HR3555

Elegant modern ontwerp zal uw keuken versieren. Met de snelheidsinstelling kunt u aardappelpuree, smoothies of een cocktail maken, hoewel het niet geschikt is om ijs te crushen. Gemiddeld vermogen – 0,7 kW, is genoeg om zijn werk te doen. Gemaakt van hoogwaardige materialen: kunststof en roestvrij staal. Eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te maken. Deze blender is perfect voor zijn functies: niet meer en niet minder. Gezien de lage kosten en het gemiddelde gewicht (3,5 kg), kan ik het aanbevelen als de beste keuze blender op de markt van vandaag.

Philips-Viva-HR3555


3. Tefal Perfectmix Blender BL811D

Een andere familie-blender met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Kom volume van 2 liter met een handig deksel.6 roestvrijstalen messen en 28.000 toeren maken het mogelijk om zelfs de moeilijkste producten te verpulveren of te mengen: noten, ijs, bevroren fruit.
De Blender Tefal BL811D is de perfecte ochtendhulp: meng bevroren fruit, yoghurt en sap en een smakelijk en gezond ontbijt is klaar in paar minuten.Eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Zelfs een kind kan het aan. Elegant en modern ontwerp, het ziet er geweldig uit in elke keuken.
Minpunten: vrij zwaar gewicht – 4,2 kg en een beetje luidruchtig op maximale snelheidsstand.
Over het algemeen een prima product tegen een goede prijs, zoals altijd bij Tefal.

Tefal-Perfectmix-Blender-BL811D


4. NutriBullet 600-serie

Deze blender kan nauwelijks een concurrerend model voor top-rated blenders worden genoemd, maar het is goed geschikt voor het maken van cocktails, smoothies, detox-sappen, aardappelpuree en soepen.Met een gemiddeld vermogen van 600 W voert de blender 20.000 omwentelingen per minuut uit wat vrij genoeg is om in een paar minuten gerechten te maken.NutriBullet 600 kan ook goedvaste productenmalen: noten, granen, verse groenten, kool, ijs. Een bijkomend voordeel zijn enkele uitneembare kommen van verschillende volumes (600 ml, 700 ml) die kunnen worden gebruikt als een draagbare container: het deksel kan afgesloten worden en wordt meegenomen.
Nadelen: slechts één snelheidsstand.

NutriBullet-600-serie


5. Tefal Blendforce GlassTripl’Ax BL313A

Tefal Bl313A Blendforce GlassTripl’Ax is meer een budgetmodel in vergelijking met Tefal Perfectmix Blender BL811D. Meer dan geschikt voor het maken van sappen en cocktails.
Het volume van de glazen schaal is genoeg voor 5-6 glazen en 2 extra mini-bowls zijn goed voor 1 glas smoothie. De blender is ook uitgerust met een veilig slot: het werkt alleen als de glazen kom correct is geïnstalleerd. Van de minnen zijn de meegeleverde mini-bowls die niet veilig zijn voor vaatwassers.

Tefal-Blendforce-GlassTripl'Ax-BL313A


6. Aigostar Black Windmill 30IRY

Misschien wel het meest budgettaire model dat in deze beoordeling wordt gepresenteerd.
Het volume van de glazen kom is 1,5 liter wat best geschikt is voor zowel individueel gebruik als voor een klein gezin. Ik zou zeggen dat Aigostar Black Windmill 30IRY is uitgerust met basisfunctionaliteit: vermogen 600 W en 2 snelheidsstanden. Dat stelt hem in staat om goed om te gaan met de bereiding van een verscheidenheid aan cocktails en het malen van vaste ingrediënten. Ook simpel ontwerpmodel, geschikt voor elke keuken.
Nadelen: vrij groot gewicht – 4,3 kg, de gemiddelde kwaliteit.

Aigostar-Black-Windmill-30IRY


7. NutriBullet 900-serie

Krachtige blender.
Uitgerust met een 900W-motor en de rotatiesnelheid van de messen – 25.000 toeren per minuut.
Het zorgt voor meer vloeiende consistentie in vergelijking met de standaard NutriBulletdie we hierboven hebben beschreven.
Ook zijn er 2 kommen inbegrepen die als draagbaar (met een deksel)mee op weg kunnen. Ze zijn gemaakt van plastic, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze breken in vergelijking met glas.

Nadelen: gewicht – 5,3 kg, één snelheidsstand

NutriBullet-900-serie