Aangename aroma dat de kamer vult – het  is waarschijnlijk het meest aangename wat u  kunt doen bij het inrichten van uw huis of uw werkplek. De aromatherapie – is een echte aanwinst  voor u, als uw  de sfeer van uw huis wilt verbeteren, waardoor het meer comfortabel en aangenaam wordt. Moderne aroma diffusers  zijn niet alleen de apparaten voor het vullen van de kamer met geur, maar ook een handige manier om het niveau van de luchtvochtigheid te regelen en te controleren.

Daarom, als u op zoek gaat naar de beste optie, zult u  veel verschillende soorten van aroma diffusers voor etherische olie tegenkomen.  Als u winkelt en bent geïnteresseerd in aromatherapie en geurolie, weet  ik dat de keuze moeilijk kan zijn. Ik herinner me dat toen ik op zoek was naar mijn eerste olie diffuser, wist ik niet waar ik moest beginnen of wat ik moest zoeken . Wat te doen als u op zoek bent naar slechts een kleine diffuser voor een slaapkamer of badkamer? Of een grote aroma diffuser voor grotere ruimtes?

Dus ik heb een lijst gemaakt met de beste etherische olie diffusers. Wordt dit uw eerste diffuser of wilt u de 2e of 3e diffuser in uw huis hebben, zodat u ze niet hoeft te verplaatsen tussen de kamers waarin u ze wilt gebruiken, bekijk deze lijst met enkele van de meest populaire en beste aromatherapie diffusers , die voor u beschikbaar zijn.
Laten we eens kijken welke aromatherapie diffusers het beste zijn:

Mijn lijst met de Beste Aroma Diffuser 2019:

Product

Beste eigenschappen

Waar te koop?

O'dor® Aroma Koele
Mist Diffuser

Strakke design /400Ml/10 uur
✅ Keuze van de redacteur

Bekijk op bol.com

Medisana AD 630
Modern design /80Ml/3 uurBekijk op bol.com
O’dor® Aroma Cool
Mist Diffuser

Klassiek design /300 Ml/10 uurBekijk op bol.com
Aromaverdamper met 
Moodlight

7 kleuren /60 Ml/3 uurBekijk op bol.com
SensaHome ZEN300
Veranderen van kleur /300 Ml/8 uurBekijk op bol.com
Aroma Diffuser -
 Verdamper met LED

Veranderen van kleur /120 Ml/8 uurBekijk op bol.com
Soehnle Ravenna
180 Ml/3,5 uur
✅ Keuze van de redacteur
Bekijk op bol.com

1. O’dor® Aroma Koele Mist Diffuser

O'dor® Aroma Cool Mist Diffuser

Etherische olie diffuser gemaakt in de vorm van een tulp is al een klassieker geworden, dit ontwerp wordt namelijk meestal gekozen, het past perfect bij uw interieur en geeft de elegantie met zijn verfijnde vorm. Het hout is niet echt, maar het ziet er heel natuurlijk uit. Met de inhoud van 400 ml kan het apparaat tot 10 uur werken.

Wanneer de vloeistof in de tank opraakt, zal een automatische uitschakeling in werking treden en hoeft u zich geen zorgen te maken als ubijvoorbeeld in slaap valt. Het bevordert en ontspant ideaal door enkele van uw zintuigen te beïnvloeden: het aromatherapie-effect beïnvloedt de reukzin en het zachte mysterieuze licht ontspant het gezichtsvermogen.

Zoals elke aroma diffuser eurverspreider die water gebruikt waaraan essentiële olie is toegevoegd, werkt het ook als een luchtbevochtiger die de vloeistof doet verdampen en helpt  de droogte van huid, neusslijmvlies en luchtwegen te voorkomen. De set bevat etherische olie, dus het is een goede keuze om te starten.

Bekijk op bol.com


2. Medisana AD 630 – Aroma vernevelaar

Medisana AD 630 Aroma vernevelaar

Het moderne ontwerp van deze aroma diffuser laat u niet onverschillig. Sommige mensen zeggen dat technologie er niet natuurlijk uit kan zien. Maar dankzij de elegante eenvoud en originele afwerking, realiseren uw gasten zich misschien niet eens dat dit ding een elektronisch apparaat is. Etherische olie diffuser zou bovenal een aangename ontspanning moeten bieden.

Daarom is het zo ontworpen dat een eenvoudige blik erop uw plezier geeft. Dit model is geschikt voor kleine kamers, kinderkamers en slaapkamers. De achtergrondverlichting van meerdere wisselende kleuren kan ook de aandacht van kinderen trekken.

De inhoud van de watertank is slechts 80 ml, dit gaat tot 3 uur mee. Met de timer kunt u de tijd van het apparaat instellen, waarna het wordt uitgeschakeld en er wordt ook automatisch afgesloten met een lege tank. Voor grotere kamers of een woonkamer zou ik voor een grotere optie kiezen, maar het eenvoudige en ergonomische ontwerp boeit me echt.

Bekijk op bol.com


3. O’dor® Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger

O'dor® Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger

Deze Etherische olie diffuser met verlichting heeft de beste eigenschappen verzameld: er is een timer met automatische uitschakeling en achtergrondverlichting. Ook is Etherische Lemongrass Olie bij de set inbegrepen . Deze aroma diffuser is geschikt voor woonkamers en yogaruimtes.

De inhoud van 300 ml levert werk tot 10 uur en is geschikt voor een ruimte tot 25 m2. De achtergrondverlichting bevat verschillende kleuren – 7 LED-indicatoren hebben een verbluffende uitstraling in het donker. U kunt een kleur naar wens kiezen of er een cyclus van maken en de ultrasone modus gebruikt zuiniger de etherische olie.

Als u niet weet welke diffuser u moet kiezen als cadeau voor yoga- of  gezonde levensstijl fans, zou ik deze diffuser aanbevelen vanwege zijn veelzijdigheid. Voor uw huis kunt u ervoor kiezen voor het klassieke ontwerp en de prijs.

Bekijk op bol.com


4. Aromaverdamper met Moodlight – USB

Aromaverdamper встретил Moodlight USB

Deze aroma diffuser met USB-aansluiting heeft mij aandacht getrokken op aanbeveling van mijn vriendin. Ze werkt als freelancer en maakt vaak  gebruik van dit apparaat met succes en is erg blij. Het apparaat staat naast een computer.

Deze eenvoudige Etherische olie diffuser is in trek vanwege de lage prijs en een bekende betrouwbare producent. Het reservoir van slechts 60 ml maakte geen indruk op mij, maar het zou geschikt zijn voor een kantoor. Tijdens bedrijf kan geurolieworden gebruikt voor energie, concentratie en aandacht voor het werk (bijvoorbeeld vetiver of salie).

Er is kleurwijziging mogelijk, maar er is geen timer en automatische uitschakeling.  Voor een slaapkamer of voor een kinderkamer zou ik een andere optie kiezen, maar als u een goedkope en betrouwbare diffuser nodig hebt voor uw werk,  is deze Etherische olie diffuser een elegante keus voor uw werkplek.

Bekijk op bol.com


5. SensaHome ZEN300 BLACK Aroma diffuser

SensaHome ZEN300 BLACK Аромадиффузор

Dit apparaat is een van de beste Etherische olie diffusers. Het model en het merk zijn zeer bekend en zijn hoog gewaardeerd door de meeste klanten.
Deze aroma diffuser vertegenwoordigt een wetenschappelijke innovatie en een modern ontwerp in één vorm.

Zijn prachtige zwarte kleur ziet er organisch uit, trekt de aandacht en maakt van de verspreider een echte decoratie voor uw huis of uw werk. Daarnaast bereikt de kabel bovendien een grote afstand dankzij de vorm en de lange voedingsadapter, de oliediffusor wordt overgedragen en kan bijna overal in huis worden geplaatst.
Om mist te creëren, gebruikt dit apparaat geen verwarming, maar trillingsgolven.

U kunt dit eenvoudig zien door uw hand door een koele mist te laten lopen die de verdamper verstuift.
7 kleuren LED-verlichtingscyclus, of u kunt de kleur stoppen als u op de “Light” -knop drukt. In het donker ziet het er ongelooflijk uit en geeft het een speciale atmosfeer van aromatherapie. 300 ml geschikt voor elke kamer – slaapkamer, hal, kantoor.

Bekijk op bol.com


6. Aroma Diffuser – Verdamper met LED Moodlight

Geurverspreider Verdamper встретил светодиодный Moodlight

Deze diffuser voor aromatherapie wordt als een goede oplossing gezien wanneer u op zoek bent naar een modern en stijlvol apparaat dat u helpt stress te verlichten en volledig te ontspannen. Het reinigt en bevochtigt de lucht door kleine druppeltjes water te produceren. Voeg paar druppels van uw favoriete olie toe en geniet van het aroma.
Het ontwerp is uniek en kan interessant zijn voor bijna elk interieur. Het is draagbaar en gemakkelijk te gebruiken.
Het is uitgerust met geruisloze technologie, zonder ongemakkelijke bewegingen. Dit apparaat zal u daarom niet storen wanneer u het inschakelt.
U hebt de mogelijkheid om je ogen te behagen met 5 kleurigeLED-verlichting. Schakel uw favoriete kleur in, draai het of schakel het uit zoals u wilt. Het kan elke paar seconden van kleuren veranderen, zoals een reeks kerstverlichting, wat een goede aanvulling is op elke plek, waar je deze aroma diffuser ook plaatst.Een andere leuke functie is de automatische uitschakelfunctie. Zo lost de automatische Verdamper het probleem op wanneer water en olie opraken. U hoeft zich geen zorgen over te maken als u op dat moment slaapt of  tijdens een yoga training of het mediteren.
Tijdens het schoonmaken, zult u ook geen probleem krijgen. Vul het gewoon met water en zeep en veeg het apparaat schoon.

Bekijk op bol.com


7. Soehnle Ravenna Aroma Diffuser

Soehnle Ravenna Geurverspreider

Deze prachtige diffuser heeft me bekoord door het futuristische ontwerp, het is zeer stijlvol, ik gebruik het op mijn werkplek.
Het is een kleine oliediffuser die in elke ruimte kan worden geïnstalleerd. Een stijlvol klein ding voegt een frisse en zoete mist toe, verzadigd met uw favoriete olie, aan de omgeving en creëert een unieke rust.
U zult zeker versteld staan ​​van het unieke ontwerp, dat bij uitstek geschikt is voor elk interieur, of u het nu in uw gezellige slaapkamer of kantoor plaatst. De kleine afmetingen van deze aroma diffuser luchtbevochtiger maken het makkelijk om van kamer naar kamer te dragen.
Als u moeite hebt met ademhalen of een droge huid, is het apparaat iets voor u. Het bevochtigt de lucht in uw kamer en laat u natte lucht ademen. Het belangrijkste voordeel van elke diffuser is natuurlijk de geur. Daarom, als u een paar druppels aromatische olie toevoegt, wordt de vochtige lucht gevuld met de nodige etherische olie. Naast het effect van aromatherapie kan het apparaat eenvoudig worden gebruikt als nachtlampje. Het heeft een LED-indicator, die naar wens kan worden in- of uitgeschakeld. Slechts 80 ml – het lijkt zo weinig voor grote kamers, maar ik gebruik het op mijn werk en het stelt me ​​in staat om van de geur te genieten en anderen niet te storen, omdat het kantoor in open-space modus werkt.

Bekijk op bol.com